Wij horen graag welk werk je wilt bestellen. Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op! Lukt het invullen niet bel (06- 21802448) of stuur ons een mailtje (ml.boel@planet.nl)

Ik wil graag het volgende bestellen, Vul in het volgende vakjes de naam van de kunstenaar (Booij, Pleiter) en de titel van het werk.

Bestellen van een werk uit de KerstPoPuP 2022.

Vul het formulier in en bereken zelf even het bedrag dat je ons verschuldigd bent. Maak dat bedrag over naar onze bankrekening: NL38 ASNB 0707 5086 81 t.n.v. MLA Boel onder vermelding van  de kunstenaar, de titel van de aankoop plus je naam en adres. Maak het geld svp over aan ons meteen nadat je je keuze hebt gemaakt en wij sturen een bevestiging naar je.

Nadat je je bestelling hebt betaald, kunnen wij een afspraak maken om het werk bij de galerie op te halen. Het zogenaamde click & collect.

Let op: op het formulier moet u de vakjes met ‘*’ verplicht invullen anders kunt u het formulier niet versturen!

Optie nemen:
Weet je nog niet helemaal zeker of je een werk wilt kopen, vul dan toch het formulier in en meldt bij het vakje ‘berichten’ dat je een optie op een werk wilt nemen. Wij nemen dan contact met je op en vermelden op de website dat er een optie op dit werk is genomen.