MLB galerie organiseert zo’n drie keer per jaar een expositie in de etalages en wachtkamer van huisartsenpraktijk “Bon Aire”, Bonairetsraat 1 in Amsterdam. De huisartsen stellen het op prijs als de kunstenaar(s) uit de buurt komen.

Wil je hierover meer informatie, stuur ons een mailtje: ml.boel@planet.nl

Huidige expositie:

Manola Sint Jago

Overzicht van het werk van Manola Sint Jago te zien bij de dokters

“MIJN TROPISCHE WERELD”

Manola Sint Jago

Expositie 10 oktober 2021 – 13 maart 2022

“Van harte welkom in “Mijn tropische wereld” bij de Huisartsenpraktijk “Bonaire”. Met trots mag ik u mijn kleurrijke kunstwerken laten zien.

Ze zijn voorzien van een tropische lading, vol met kleur en met een verhaal van waar ik vandaan kom (Aruba). Ik neem u even gratis mee op vakantie naar de tropen. (😊)

Mijn tropische schoonheden zijn helemaal op en top opgemaakt en aangekleed, klaar om bewonderd te worden. Ik hoop dat u er met heel veel plezier naar zult kijken en even in een andere wereld zal verdwijnen, namelijk mijn tropische wereld.

Mijn kunstwerken zijn te koop en mocht u belangstelling hebben dan kunt u contact opnemen met MLB Galerie

In de KerstPoPuP van MLB Galerie (12 t/m 23 dec.) zijn mijn speciale kerst-kunstwerken te koop.

Hartelijk welkom, tropische groet van Manola Sint Jago”

MLB Galerie – Witte de Withstraat 32A – Amsterdam – tel: 06 2180 2448 – ml.boel@planet.nl www.mlbgalerie.nl www.manolasintjago.nl.