MLB galerie organiseert zo’n vier keer per jaar een expositie in de etalages en wachtkamer van huisartsenpraktijk “Bon Aire”, Bonairetsraat 1 in Amsterdam. De huisartsen stellen het op prijs als de kunstenaar(s) uit de buurt komen.

Wil je hierover meer informatie, stuur ons een mailtje: ml.boel@planet.nl

Huidige expositie:

Senad Aliç

 Senad Alić, schilderijen

Deze keer een heel speciale tentoonstelling: de schilderijen van Senad Alić .
Kom ook binnen. Daar hangen ook schilderijen.

Senad Alić is in 1960 geboren in Sarajevo, Bosnië en studeerde in 1986 af aan de Universiteit van Nis. Sinds 1992 woont hij in Nederland.
Zijn schilderijen en tekeningen worden overal in Nederland en daarbuiten geëxposeerd. Naast zijn autonome werk heeft hij zich ontwikkeld tot een Community-Art kunstenaar en vele projecten ontwikkeld voor stadswijken en organisaties als Pax Christi, Unicef en Vluchtelingenwerk.
Tevens is Senad Alić artistiek leider van De Werkelijkheid, een divers netwerk van ondernemende kunstenaars van over de hele wereld en van alle kunstdisciplines die een verrijking willen zijn van het culturele en sociale klimaat in Nederland.
Alić is zich bewust van de kracht van kunst en de betekenis die kunst kan hebben in de samenleving.

Paul Spies (voormalig directeur van Amsterdam museum) over Senad Alić en zijn werk:
“Senad  Alić is een kunstenaar die in zijn werk niet alleen bezig is met het zenden van een eigen boodschap aan de toeschouwer. In zijn schilderijen wordt ruimte gecreëerd, zo dat de kijker ergens in een eigen verhaal kan stappen, zelf onderdeel van worden van de voorstelling en maakt het eigen verhaal af.

 

De schilderijen van Senad Aliç zijn te koop.
MLB galerie verkoopt ze – Witte de Withstraat 32A bg – Amsterdam
Wil je wat kopen, mail of bel ons dan voor meer informatie.
Mailadres: ml.boel@planet.nl (Marie-Louise Boel)
Telefoon: 06 2180 2448

Voor meer werk van Senad Aliç: www.senadalic.nl