PoPup Senad: Botsende tijden

Senad Alić heeft de etalage  van de galerie volgehangen met zijn werk. Door de etalage ruit zie je ook het werk in de voorruimte Als Popup gedurende de hele maand januari!

De schilderijen zijn ook te zien op de tv in de ‘kleine’ etalage.
Ieder werk wat er hangt is te koop en via onderstaand bestelformulier te reserveren!

Senad over de expositie:
“Als je thuisland vernietigd wordt, is het niet alleen de deconstructie van je land, maar ook van je eigen leven en …. lees verder

Ontmoeting?
We kunnen ons voorstellen dat je overweegt om een werk te kopen en dat je nog niet weet welk werk je zult kiezen. Je vindt het werk heel mooi en je bent benieuwd naar het verhaal erbij om het beter te begrijpen. Senad wil je dat graag vertellen. Dat gaat hij doen!
Voor jou houden we op ZONDAG 31 januari van 16 – 17 uur, een virtuele ontmoeting via de zoom.

Hoe werkt het?
Vooraf mail je ons het nummer of de nummers van het werk waarover je meer wil weten. Senad zal daar in deze zoom ontmoeting op reageren en wij lichten het schilderij voor je uit!

Aanmelden kan door te maillen naar ml.boel@planet.nl. Wij sturen je de link!

Ook zijn boeken te koop.

  • Rare vogels (2015): het is een prentenboek voor kinderen en volwassen. Een boek over twintig jaar reizen langs asielzoekerscentra in Nederland en ontmoetingen met kinderen en volwassenen in die azc’s. € 12,00 (exclusief portokosten)
  • Een raar land: in dit boek zie je wat een kunstenaar als Senad motiveert. Hoe vrolijkheid, fantasie, verbeelding, hoop en soms ook verdriet bij elkaar komen in zijn schilderijen. € 15,00 (exclusief portokosten)
  • Wij vertellen het mooiste verhaal (koran vertellingen) ( 2004): geschreven door Farouk Achour en geilustreeerd door Senad. € 12,00 (exclusief portokosten)
 
 

Verkocht

 

Verkocht

Verkocht

 

Verkocht

 

Verkocht

 

Verkocht

 

Verkocht

 

Verkocht

 

 

Verkocht