Corona gadgets

‘Wees gegroet’ broche van Marlieke Overmeer

In deze Corona-tijd is het lastig om ‘ als vanouds’ mensen te groeten terwijl je dat wel wil. Wij hebben hiervoor de passende broche ‘ Wees gegroet’. Je groet en blijf op die ander halve meter.

€ 10,- per stuk (vanaf donderdag 11 juni)

Unieke mondkapjes van Olivera Micovic

Olivera Micovic (www.oliveramicovic.com) maakt in deze Corona-tijd mooie herbruikbare mondkapjes.
Ze maakt effen mondkapjes (zie filmpje) en speciaal voor MLB galerie mondkapjes van 2 verschillende prachtige Vlisco-stoffen.

Haar mondkapjes zijn 2 laags katoen en met de mogelijkheid om er een derde filter laag in de stoppen. Olivera heeft het mondkapjes model gebruikt zoals door de verpleegsters in de Eerste Wereldoorlog (en daarna) werd gebruikt. Het sluit goed af; is goed en prettig draagbaar, ook voor brildragers!

Specificaties:
Twee lagen katoen met een RVS draad voor aansluiting op de neus.
Niet steriel.
Wassen: 60 / 90 °C, gebruik een wasnetje in de wasmachine.
Heet strijken: •••
Deze gebruiksaanwijzing is bijgevoegd bij de mondkapjes.

De mondkapjes bevatten een opening voor een (optioneel) extra filter. Dit filter wordt niet bijgeleverd, maar wel een voorbeeld van het materiaal dat hiervoor gebruikt kan worden. Bij aankoop kun je bij ons gratis 2 filters meenemen.

Gebruik het mondkapje verantwoord!
Raak de buitenkant van het kapje niet aan als je hem afzet, alleen de linten (effen kapjes) of elastiek (vliscokapjes). Na gebruik heet wassen op volledige wasprogramma met wasmiddel en zonder wasverzachter.

De effen mondkapjes kosten € 17,50 per setje van 2 (voor de heen en de terugreis). De Vlisco mondkapjes kosten € 25,- per setje van 2. Combinaties zijn mogelijk zolang de voorraad strekt!

Deze unieke mondkapjes zijn te koop in de galerie of te bestellen via ml.boel@planet.nl. De kosten zijn exclusief verzendkosten.

Vanaf donderdag 11 juni (van 12 – 18 uur) zijn deze mondkapjes bij ons te koop!