Aprilkriebels

Lente!
Deze maand brengt de kunstenaarsgroep Meer-Kunst ons een feestelijke groepstentoonstelling van 12 kunstenaars van verschillende pluimage. Getoond worden schilderijen, beelden, grafiek en foto’s, viltwerk en mixed media. Al het werk is gewijd aan één thema: de lente, het jaargetijde van de schoonheid van de natuur, van de onrust van een nieuwe liefde, van de verwachting van het nieuwe.

Elk stuk straalt vrolijkheid uit. Elke kunstenaar getuigt in zijn of haar werk van onbegrensd optimisme. Bronzen beelden blinken in de tuin. Kleurige schilderijen sieren de serre. Behaaglijke vilten kussens liggen uitnodigend op de tuinstoelen. En over dat alles schittert de lentezon. Met deze jubelende verkooptentoonstelling luidt Meer-kunst de grootse festiviteiten in van zijn 35-jarig bestaan in 2019!

Deelnemers
Kees Arntzen, grafiek (www.keesarntzen.nl)
Hil Brink, beelden (www.meerkunst.nl/leden)
Herman Deen, schilderijen (www.hermandeen.nl)
José van Engen, beelden (www.meerkunst.nl/leden)
HsiuHsuan Huang, schilderijen (www.hhhuang.net)
Helge Lippe, mixed media (www.meerkunst.nl/leden)
Madelon de Keizer, schilderijen (www.madelondekeizer.nl)
Jo-anne Kobald, viltwerk (www.jktextiles.nl)
Dorien Mos, schilderijen (www.onlinekunstenaars.nl/overzicht/dorien-mos)
Lenie van Reem, schilderijen (www.lenievanreem.nl)
Leydy Stapelkamp, schilderijen (www.leydstap.wordpress.com/about/)
Anneke Tepper, schilderijen (www.anneketepper.nl)

Opening zaterdag 6 april van 17.00 tot 19.00 uur
Dorien Mos, voorzitter van Meer-kunst, zal de expositie inleiden.

MLB Kijkzaterdag op zaterdag 13 april van 16.00 tot 17.00 uur
We nemen de tijd om intensief naar twee werken van deze expositie te kijken. Een aantal kunstenaars iszelf aanwezig.VTS (Visual Thinking Strategies) helpt ons om dieper op het werk in te gaan. VTS is een methode waarbij in groepsverband, binnen een vaste structuur, naar kunst wordt gekeken, onder leiding van een gespreksleider, Edith de Jager. VTS gaat vanzelf. Kunst kijken met VTS vereist geen achtergrondkennis, is toegankelijk en heel leuk om te doen. Een verkwikkende belevenis. Meedoen? Reserveer op ml.boel@planet.nl. Een vrijwillige bijdrage van € 3 wordt op prijs gesteld. Koffie en thee staan klaar.

Voor meer informatie: www.mlbgalerie.nl, www.facebook.com/MLBgalerie, www.meerkunst.nl