Moooi… Zelf gemaakt!

Buurtexpositie de Baarsjes met werk van Hanneke Bakker, Greet Beerents, Margreet Bloemers, Joke Engel, Dineke Huizenga, Carla Kok, Anne-Miek Kruuk, Josien Lanting, Yvonne Plandsoen, Mieke de Rijk, Joop Souverein, Frea Spanjaard, Ariadne Verhey, Anneke Wins, Anneke Zonneveld

Trots (op het) talent uit de Baarsjes

Van 23 tot en met 26 augustus organiseert MLB Galerie voor alweer de vijfde keer haar zomerse buurtexpositie met werk van 14 buurtbewoners. Hiermee wil de galerie het talent uit de Baarsjes in het zonnetje zetten en de buurt de kans geven dit talent te ontmoeten. Zowel professionele als hobbykunstenaars presenteren hun werk: verrassend gevarieerd!

 Feestelijke opening donderdag 23 augustus vanaf 16.00 uur
Alle kunstenaars zijn aanwezig. Zij vertellen graag over hun werk. En als u iets koopt, wordt het feestelijk ingepakt.

Professionele kunst en hobbyproducten in één expositie! Moeten zij zich met elkaar meten? Misschien niet. Bij beide zie je de aandacht voor kleur, voor vorm, voor inhoud en uitdrukking, plus het plezier en de behoefte om iets te creëren. De rest is in the eye of the beholder. Het geëxposeerde werk varieert van elegante keramiek tot liefdevolle vogeletsen, van kleurig beschilderde doosjes tot geborduurde exotische dieren en van een gehaakte vloerkleden tot levensbomen en dromenvangers.

Buitenkans
Aan de professionele kunstenaars biedt de buurtexpositie de kans om zich in een informele sfeer te presenteren aan hun nabije omgeving. Voor de hobbyisten is het een gelegenheid om met hun ‘verborgen talent’ in de openbaarheid te treden. En de bezoekers van de expositie hebben de buitenkans om te ontdekken wat voor moois er allemaal zo vlakbij gemaakt wordt. Bij Moooi… Zelf gemaakt! kunnen buurtgenoten elkaars passie leren kennen, zich laten inspireren en wellicht iets heel moois aanschaffen, voor zichzelf of voor een ander. Plezier voor iedereen!

Voor de buurtexpositie wordt de galerie ingericht in een huiselijke sfeer waarin ieders werk goed tot zijn recht komt en waar iedereen kan binnenlopen en een praatje maken. Er staat altijd een hapje en een drankje klaar. Gratis!

 

De Buurtexpositie de Baarsjes wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Bewonersinitiatieven Baarsjes.

 

Voor meer informatie: www.mlbgalerie.nl, www.facebook.com/MLBgalerie