Moooi… Zelf gemaakt!

Buurtexpositie de Baarsjes met werk van Dennis van Beek, Greet Beerents, e l l e n   t e k e n t, Joke Engel, Storm Everts, Soxna Fall, Margreth Hoek, Carla Kok, Anja Kuiper, Samma Mutsaers, Ronald M. Offerman, Joop Souverein, René Wagenaar, Linda Zeelig, Anneke Zonneveld

De zomerhit van MLB Galerie!

Van 4 tot en met 7 september organiseert MLB Galerie voor alweer de zesde keer haar zomerse buurtexpositie met werk van 16 buurtbewoners. Hiermee wil de galerie het talent uit de Baarsjes in het zonnetje zetten en de buurt de kans geven dit talent te ontmoeten. Zowel professionele als hobbykunstenaars presenteren hun werk: verrassend gevarieerd en veel moois voor schappelijke prijsjes!

Feestelijke opening: woensdag 4 september vanaf 15.00 uur
Alle kunstenaars zijn aanwezig. Zij vertellen graag over hun werk. Ronald M. Offerman leest voor uit zijn gedichten over de Baarsjes. En als u iets koopt, wordt het door ons feestelijk ingepakt.

Professionele kunst en hobbyproducten in één expositie! Moeten zij zich met elkaar meten? Misschien niet. Bij beide zie je de aandacht voor kleur vorm, inhoud en uitdrukking, plus het plezier en de behoefte om iets te creëren. De rest is in the eye of the beholder. Het geëxposeerde werk varieert van ontroerende ‘kinder’tekeningen tot liefdevolle vogeletsen, van ingenieus kleurig kralenwerk tot speelse recycled art, van precieze borduursels tot unieke ansichtkaarten en van op dans geïnspireerde aquarellen tot op Rembrandt geïnspireerde tekeningen.

Buitenkans

Aan de professionele kunstenaars biedt de buurtexpositie de kans om zich in een informele sfeer te presenteren aan hun nabije omgeving. Voor de hobbyisten is het een gelegenheid om met hun ‘verborgen talent’ in de openbaarheid te treden. En de bezoekers van de expositie hebben de buitenkans om te ontdekken wat voor moois er allemaal zo vlakbij gemaakt wordt. Bij Moooi… Zelf gemaakt! kunnen buurtgenoten elkaars passie leren kennen, zich laten inspireren en wellicht iets heel moois aanschaffen, voor zichzelf of voor een ander. Plezier voor iedereen!

Voor de buurtexpositie wordt de galerie ingericht in een huiselijke sfeer waarin ieders werk goed tot zijn recht komt en waar iedereen kan binnenlopen en een praatje maken. Er staat altijd een hapje en een drankje klaar. Gratis!

De buurtexpositie is een bewonersinitiatief en wordt mede mogelijk gemaakt door Inspiratieteam de Baarsjes