Moooi… Zelf gemaakt!

Buurtexpositie de Baarsjes met werk van Anja Kuiper, Anna Ietswaart, Anneke Zonneveld, Dennis van Beek, Frea Spanjaard, Joke Engel, Joop Souverein, Josien Lanting, Karen Wieck, Maria Es, Mieke de Rijk, Tomke Wieck, Yvonne Plantsoen

 Trots (op het) talent uit de Baarsjes

Van 6 tot en met 9 juli organiseert MLB Galerie voor alweer de vierde keer haar zomerse buurtexpositie met werk van 13 buurtbewoners. Hiermee wil de galerie het talent uit de Baarsjes in het zonnetje zetten en de buurt de kans geven dit talent te ontmoeten. Zowel professionele als hobbykunstenaars presenteren hun werk: verrassend gevarieerd en betaalbaar!

 Feestelijke opening met muziek: donderdag 6 juli vanaf 16.00 uur

Alle kunstenaars uit de buurt zijn aanwezig. Zij vertellen graag over hun werk. En als u iets koopt, wordt het feestelijk ingepakt.

Professionele kunst en hobbyproducten in één expositie! Moeten zij zich met elkaar meten? Misschien niet. Bij beide zie je de aandacht voor kleur, voor vorm, voor inhoud en uitdrukking, plus het plezier en de behoefte om iets te creëren. De rest is in the eye of the beholder. Het geëxposeerde werk varieert van elegante keramiek tot liefdevolle vogeletsen, van kleurig beschilderde doosjes tot geborduurde tegelwijsheden en van een ter plaatse getekend portret tot ‘ouderwetse’ ansichtkaarten.

Aan de professionele kunstenaars biedt de buurtexpositie de kans om zich in een informele sfeer te presenteren aan hun nabije omgeving. Voor de hobbyisten is het een gelegenheid om met hun ‘verborgen talent’ in de openbaarheid te treden. En de bezoekers van de expositie hebben de buitenkans om te ontdekken wat voor moois er allemaal zo vlakbij gemaakt wordt. Bij Moooi… Zelf gemaakt! kunnen buurtgenoten elkaars passie leren kennen, zich laten inspireren en wellicht iets heel moois aanschaffen, voor zichzelf of voor een ander. Plezier voor iedereen!

Voor de buurtexpositie wordt de galerie ingericht in een huiselijke sfeer waarin ieders werk goed tot zijn recht komt en waar iedereen kan binnenlopen en een praatje maken. Er staat altijd een hapje en een drankje klaar. Gratis!

 Uniek aanbod: portret tekenen door Maria Es!

Maria tekent je portret van 50 bij 60 cm in 1 uur in houtskool.

Wanneer? Donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 12 – 13 uur.

Reserveren is verplicht en kan tot uiterlijk 30 juni. Opgeven kan door te maillen naar ml.boel@planet.nl.

Kosten: € 60 per portret, aanbetaling bij reservering is € 25

 Voor meer informatie: www.mlbgalerie.nl, www.facebook.com/MLBgalerie, www.geenkunstaan.nl, www.kek-keramiek.nl, www.onyva-design.com; https://www.flickr.com/photos/anna_is/sets; www.facebook.com/Karen.Wieck.May/