Kunst uit de Kelder

Sale uit de collectie van de galerie

Afscheid van veel kunstwerken die Marie-Louise Boel afgelopen 20 jaar gekocht of gekregen heeft van exposanten. Alle muren van de galerie zijn nu voor exposities. Voor “haar” kunst is geen plaats meer. Wij hopen dat we een van jullie er een plezier mee kan doen. Daarom wordt het verkocht voor kleine prijzen. Met het aankoopbewijs als dat er is. Een deel van de opbrengst gaat naar voedselpakketten van ‘Verspilling is verrukkeluk’ voor de voedselbank in de Baaarsjes.

Maar naast afscheid is er ook nieuw. We hebben veel nieuwe kunstcadeautjes in huis. Kleine kunst! Kijk op mlbgalerie.nl want staan ze op.
Je kunt online bestellen en later afhalen en kijken op donderdag, vrijdag en zaterdag van 12-18 uur. We houden rekening met de corona voorschriften.

Corona gadgets
In deze Corona-tijd is het lastig om ‘als vanouds’ mensen te groeten terwijl je dat wel wilt. Wij hebben hiervoor de passende broche ‘Wees gegroet’ van Marlieke Overmeer (marlieko.nl) Je groet en blijft op die anderhalve meter afstand. € 10,- per stuk. Ook heel leuk om kado te geven!

Olivera Micovic (www.oliveramicovic.com) maakt mooie herbruikbare mondkapjes. Ze maakt effen mondkapjes en speciaal voor MLB galerie mondkapjes van 2 verschillende prachtige Vlisco-stoffen.

MLB Kijkzondag via zoom op zondag 21 juni van 16.00 tot 17.00 uur
Kijken naar kunst was nog nooit zo leuk!
We bekijken 2 werken uit de expositie. En nemen de tijd om die te bekijken en te bespreken onder leiding van Edith de Jager.

Wil jij ervaren hoe verfrissend het is om op een andere manier te leren kijken? Wil jij ervaren hoe inspirerend het is om eens écht de tijd te nemen om te kijken naar een kunstwerk? Wil jij ervaren wat het met je doet als elke individuele inbreng evenveel waard is in een gesprek? En wil je ervaren wat kunst daaraan kan bijdragen? Schrijf je in voor de KIJKzondag.

Voor meer informatie: www.mlbgalerie.nl, www.facebook.com/MLBgalerie,