Maart 2021

Op zoek naar de waarheid

Bogi Muis & Bojana Jokanovic (bo21photography.com)
conceptuele fotografie

Opening: zaterdag 6 maart van 16 – 17 uur. Virtueel en vrolijk met Zoom
Iedereen is hartelijk welkom (met Zoom geen last van corona beperkingen). Log in op de zoom link neem je glas erbij en je bent bij deze interessante en vrolijke opening.
https://zoom.us/
Meeting ID: 975 7355 7277
Passcode: 696816

MLB KIJK- zoom- zondag :  21 maart van 12 – 13 uur
Meer lezen over de KIJKzondag. Klik hier
Graag vooraf aanmelden op ml.boel@planet.nl

Open:
vrijdagen, zaterdagen en zondagen van 12.00 – 18.00 uur mits dit pas binnen de RIVM-regels. Laatste dag is zaterdag 27 maart.

Lees hier het persbericht en de flyer van deze expositie

De expositie is inmiddels afgelopen. De onderstaande werken zijn nog steeds te koop via de galerie door het bestelformulier in te vullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bogi Muis: 6 series

De fotoseries A t/m D: alle foto’s gedrukt op Epson inkjet print papier opplakken op polystyreen met beschermfolie, 30x 45 cm, oplage 1/15; prijs € 120
Behalve  ” Hiding “ foto Hiding 1 en Hiding 2 gedrukt met verschillen maten en materialen:
1. Plexiglas, 30 x 45 cm, oplage 1/10, prijs € 219
2. Dibond, 20 x 30 cm, oplage 1/5, prijs € 120
Op verzoek kunnen prints in andere maten/materialen worden geleverd. De prijs wordt in dat geval ook aangepast.
Serie A: Hiding : Grenzen tussen leven en dood.De tragedie van het leven is niet de dood, maar wat we in ons laten sterven terwijl we leven. In deze serie gebruik ik een uitgedroogd blad als symbool van dood en bloem als symbool van leven.
 
Serie B: Love and Patience : Liefde en geduld. In deze serie gebruik ik een ijsblokje en droge bloemen als symbool van het liefde en geduld. Liefde is niet altijd magisch, soms smelt het gewoon en is geduldig wachten tot het ijs smelt in plaats van het te breken.
 
Serie C: Lockdown : Tijd om creatief te zijn. Deze serie draag ik op aan degenen die nog steeds worstelen met covid-19:
 
Serie D: The truth of life : De waarheid van het leven. In deze serie probeer ik het leven te visualiseren, zo lang je leeft maak het beste van je leven, creëer je leven op een goede manier, omdat de mooiste herinnering op je oude dag zal zijn. In deze serie gebruik ik een uitgedroogd bloem als symbool van het leven.
 
Serie E: Lost in Pompeii : deze serie is gebaseerd op een liefdes verhaal Verloren in Napels geschreven door Heddi Goodrich. Daar staat de Amerikaanse Hedda voor een onmogelijke keuze als haar minnaar Pietro er niet in slaagt uit de impasse te ontsnappen. Hierdoor moet ze op zoek naar een nieuw leven maar dan zal ze Napels kwijt raken.
 
Serie F: Dejavu en Illusion : werk rond 2017-2018 gemaakt met een mobiele telefoon en bewerkt met een fotografie app zoals picsart, cymera en enlight. There is no limit to make an art .
 

Bojana Jokanovic: 10 series

Mozaïeken
Ons leven en onze waarheid zijn een mozaïek die samengesteld is uit duizenden kleurrijke stukken. Contrasterende momenten uit ons verleden en heden worden vastgelegd en aan elkaar gekoppeld.
Geluk en teleurstelling, vervulling en pijn worden gevormd en gekleurd door onze eigen ervaring.
Elk van deze stukken mozaïek is kostbaar en uniek, onmogelijk om opnieuw in dezelfde vorm terug te vinden.

Fotoserie 1 t/m 8: alle foto’s gedrukt op dibond, 30 x 3 cm, oplage 1/15:
Elke serie als geheel beeldt echter één verhaal uit. Als iemand een belangstelling heeft voor een complete serie, de prijzen zijn als volgt:
een serie van 4 foto’s: € 445
een serie van 3 foto’s: € 335
een serie van 2 foto’s: € 225
Prijs van een foto per stuk: € 120
Op verzoek kunnen prints in andere maten/materialen worden geleverd. De prijs wordt in dat geval ook aangepast.